Veneto

#CESARI

Ca orice deschizător de drum adevărat şi Gerado Cesari, atunci când întemeia în îndepărtatul an 1936 Ferma Vinicolă ce–i poartă numele, o fost creatorul sufletului care, hrănit cu grija atentă faţă de tradiţie, a rămas păstrat şi alimentat de urmaşii săi, ca valoare de referinţa, cu aceeaşi pasiune. Podgoriile dealuriior line din provincia Verona sunt cele care furnizează strugurii pe care ferma îi foloseşte dintotdeauna, ca şi la San Pietro în Cariano, unde se produce Vinul Amarone.

Produse

CESARI VENETO

# VALDO

Valdo – Veneto

Un spirit neschimbat din 1926. Grija continuă şi constantă a calităţii şi a purităţii. Dar şi a încrederii în teritoriu. Mulţi sunt factorii care au contribuit la succesul cramelor VALDO: statornicul meşteşug în îngrijirea viţei de vie şi în administrarea cramelor şi a produselor, împreună cu adoptarea celor mai avansate şi experimentate tehnici antreprenoriale şi de marketing. Toată aceasta reprezintă împlinirea acelei obligaţii cu care familia Bolla, istorica stirpe a viticultorilor veronezi, a dus înainte încă de la sfîrşitul anilor 1930 propria îndatorire faţă de pământurile din Valdobbiadene şi a vinului acestor locuri: Prosecco, devenit astăzi, prin caracterul său plăcut şi prin versatilitatea sa, simbolul vinurilor cu acestă denumire. În mod sigur primul care este realizat 100% din soiuri de viţă de vie autohtone.

Produse

VALDO VENETO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>