# CASANOVA DI NERI

Casanova di Neri produce vinuri obţinute din podgorii unice şi este rodul unui  proces de evoluţie a producţiei şi al unei filozofii, o nouă viziune marca Brunello di Montalcino ce porneşte de la tradiţie, căreia îi dă o interpretare diferită şi inovatoare.  Vinurile Casanova Di Neri sunt fructul combinaţiilor excepţionale de terenuri şi microclimate unite cu munca pasionată şi meticuloasă, pentru a evidenţia personalitatea puternică a strugurilor.

Produse

CASANOVA DINERI

# ROCCA DELLE MACIE

Rocca delle Macìe este o societate tânără şi dinamică care în mai puţin de un sfert de secol a reuşit să se afirma ca una din cele mai importante şi mai semnificative în panorama viticulturii toscane. A fost înfiinţată în anul 1973, când Italo Zingarelli hotărăşte să–şi realizeze visul vieţii sale cumpărând proprietatea „Le Macie” – pentru a da viaţă unei societăţi viniviticole, inima vinurilor Chianti Classico.

Produse

ROCCA DELLE MACIE

# TENUTA SAN GUIDO

În anii 1920 marchizul Mario Incisa della Rocchetta a visat sa creeze un vin de “rasă” pentru el și pentru aristocrația acelor timpuri. Abia in 1940 cand s-a stabilit cu soția sa Clarice in zona San Guido a experimentat mai multe soiuri de struguri francezi si a ajuns la rezultatul cautat – un vin fabricat în principal din Cabernet Sauvignon ce a marcat o schimbare fundamentală a vinului toscan traditional.

Produse

SAN GUIDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>