Sicilia

TASCA-DALMERITA-300x300

La sfârşitul secolului XIX, la Regaleali, într–o Sicilie foarte slab dezvoltată, s–a născut dorinţa de acţiune. Opt generaţii ale unei familii legate de două locuri extraordinare ce fac parte din istoria siciliană: Regaleali, în centrul geografic al triunghiului sicilian şi Villa Tasca (fosta Camastra), centrul vieţii sociale şi artistice siciliene în cea de–a doua jumătate a anilor 1800. Tasca d’Almerita cultivă în prezent aproape 600 de hectare de viţă de vie şi îi valorifică rodul distribuindu–l pe patru continente.

Produse

TASCA

LOGO F.LLI LOMBARDO 1881

Istoria societăţii de vinificare F.LLI Lombardo, datează de peste un secol, mai precis din anul 1881, când Giuseppe Lombardo Maltese, armator de profesie, probabil împins de eterna dorinţă de a “creşte cifra de afaceri”, s-a gândit să valorifice din plin capacitatea de încărcare a navelor sale, comercializând şi vinul Marsala. Încă de atunci se contura vocaţia societăţii de a exporta în toată lumea vinurile proprii.
În prezent, filozofia societăţii este cea de a realiza produse cu maximă grijă şi de calitate, cu deplina respectare a tradiţiei şi în pas cu gusturile moderne.

Produse

LOMBARDO 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>