Prosecco Valdo – in Business Arena Magazine

Valdo for life lovers ! & Vinitaly Deluxe !

Reprezentam cei mai buni viticultori din Italia, atât din zonele traditionale cât si din regiuni mai putin cunoscute, creatori de marci renumite in intrega lume, ale caror vinuri fac parte dintre cele mai apreciate sortimente din Italia si care adesea certifica colectii din lumea larga ca fiind dintre cele mai bune la nivel mondial si care au obtinut numeroase premii la concursuri de specialitate.
Daca sunteti clienti sau doar în scop privat interesati, puteti sa vizitati cramele noastre si sa comandati vinuri, accesand site-ul www.vino-domus.ro . Speram ca participarea noastra pe piata sa va aduca numai satisfactii. Va suntem recunoscatori pentru incredere si pentru alegerea de a cumpara vinurile noastre!

DEGUSTAREA UNUI VIN SPUMANTuntitled

Există câteva reguli esenţiale care trebuie să fie respectate pentru a putea aprecia din plin un  Prosecco Valdobbiadene Superiore.

RĂCIREA STICLEI : Puneţi sticla timp de 30/40 de minute în frapiera specială umplută pe jumătate cu gheaţă şi jumătate cu apă. Dacă folosiţi un frigider, sticla va fi răcită timp de 24 de ore înainte de consum. Sunt absolut de evitat diferenţele neprevăzute de temperatură deoarece acestea ar putea deteriora vinul. Nu răciţi niciodată sticla în  freezer. Temperatura de servire sugerată este între 7 şi 10° C.

Crama Valdo cultiva struguri in centrul zonei DOCG Valdobbiadene Prosecco Superiore din 1926 innobiland-o astfel cu pasiune, dedicatie si talent in arta viticulturii. Dragostea multor generatii pentru domeniul oenologiei a dus la succesul fulminant al vinului Prosecco  Valdo pe plan mondial, acesta concretizandu-se in numeroase distinctii primite an de an.

Un produs de top al zonei Valdobbiadene din care provine, cu arome florale si fructate, intre care distingem marul, para, prajitura cu lamaie si ceva note de piper verde. Usor, fresh si soft pe palat, cu postgust crocant si floral.

O alegere potrivita pentru o cina festiva !