Excelenta vinului italian

DESPRE NOIStimati clienti si iubitori ai vinului, Italia face parte dintre tarile viticole clasice, cu cea mai mare vechime pe plan mondial, unde vinul este o componenta inseparabila a vietii. Înca de pe vremea Romei Antice se dezvolta stiinta vinului numita mai tarziu “Oenologie” sau “Enologie”. Clima Marii Mediterane garanteaza conditii ideale pentru cultivarea vitei de vie. Geografia frumoasa si diversificata a tinutului ofera o gama larga de terenuri recomandate cultivarii strugurilor, la care se adauga o neobisnuita bogatie de microclimate diferite cu un numar demn de remarcat de soiuri nobile imbunatatite de-a lungul timpului. In Italia se Imbina conditiile climatice cele mai avantajoase pentru cultivarea vitei de vie cu traditia milenara si cu tehnologia vinificarii. Este vorba de o personalitate viticola semnificativa, un temperament si un stil propriu, care devin din ce în ce mai moderne si mai des folosite în gastronomia actuala. Italia este cel mai mare producător de vinuri din lume.

PREZENTAREVa prezentam oferta noastra de vinuri italiene, prin selectarea carora ne-am propus ca scop, sa va simplificam munca de a cauta în spectrul urias al vinurilor si viticultorilor din Italia. Am fost atenti în primul rând sa nu facem nici un compromis la calitatea produsului, care trebuie sa corespunda exigentelor maxime ale celui mai pretentios consumator. Reprezentam cei mai buni viticultori din Italia, atât din zonele traditionale cât si din regiuni mai putin cunoscute, creatori de marci renumite in intrega lume, ale caror vinuri fac parte dintre cele mai apreciate sortimente din Italia si care adesea certifica colectii din lumea larga ca fiind dintre cele mai bune la nivel mondial si care au obtinut numeroase premii la concursuri de specialitate.
Daca sunteti clienti sau doar în scop privat interesati, puteti sa vizitati cramele noastre si sa comandati vinuri, accesand site-ul www.vino-domus.ro . Speram ca participarea noastra pe piata sa va aduca numai satisfactii. Va suntem recunoscatori pentru incredere si pentru alegerea de a cumpara vinurile noastre!

OBIECTIVEDorim sa oferim clientilor la cel mai bun pret o gama larga vinuri de inalta calitate de la cramele italiene, renumite la nivel international. Ne propunem sa fim deschizatori de drumuri si sa devenim parteneri de incredere pentru clientii nostri. Comercializam doar vinuri de un inalt standard calitativ pentru a fi in concordanta cu cerintele pietei mondiale. Selectia noastra de vinuri IGT, DOC si DOCG cuprinde: Chardonnay – Arneis – Barbera – Barbaresco – Barolo – Pinot Grigio – Merlot – Cabernet – Amarone – Valpolicella- Bardolino – Moscato -Lambrusco – Chianti – Brunello -Morellino di Scansano – Montepulciano D´Abruzzo – Verdicchio – Trebbiano.

VINITALY DELUXE reprezinta in exclusivitate pentru Romania, crame de vinuri prestigioase, provenite din diverse regiuni din Italia. Aceste crame si-au castigat increderea pe piata internationala in timp, prin vinurile de calitate oferite.

24462_592547980757472_488646161_nNu suntem doar reprezentanti ai vinurilor italiene ci si un partener competent pentru gastronomia medie si superioara. Pentru satisfactia maxima a clientilor nostri oferim un pachet atractiv de servicii. Convingeti-va de varietatea si nivelul calitativ al ofertei noastre precum si de raportul exceptional intre calitate si pret. Vinitaly Deluxe va poate oferi individual informatii si sfaturi. Vinitaly Deluxe a realizat pentru Dumneavoastra o selectie de vinuri renumite sau capete de afis, elogiate in reviste de specialitate cum ar fi: Gambero Rosso, Wine Spectator, Veronelli, Decanter, Weinwisser, The Wine Parker, Wine&Spirits, etc. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a vinului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Vinitaly Deluxe este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Va suntem recunoscatori pentru incredere si pentru alegerea de a cumpara vinurile noastre.

scris-mod